Pieni Ihminen oli aamupäivän hoidossa, kun äitinsä kävi tärkeällä asialla. Käsittämättömän hyvin hän viihtyi, vaikka ei minulla leluja olekaan. Kaikkein viihdyttävin tavara oli pienen pieni vaaleanpunainen possu-avaimenrengas, jota hän kuvassakin näprää. Toiseksi suurin hitti oli yli 100-vuotias keinutuoli, missä mentiin vauhdilla. Muutamaa vanhaa kirjaakin selattiin, mieluisin taisi olla Jasonin kesä - se oli yksi Poikani lempikirjoista reilusti yli 30 vuotta sitten.

Äidin palattua asioiltaan söimme. Tein maailman helpointa kalaruokaa: jäätynyt lohipala vuorataan smetana-vuohenjuusto-yrttisörsselillä ja uuniin 35 minuutiksi.Oheen salaattia ja kukkakaali-parsakaalisosetta. Maistui kaikille. Pikkuinen on jo niin edistynyt, että istuu aikuisten tuolilla, tyynyn päällä tosin. Kahvin kanssa nautimme briossit, ja se jos mikä oli nassikasta makeaa!

Nyt on muruset lattialta imuroitu, hiukset paplareilla. Illalla menen katsomaan Kaupunginteatteriin upeaa tanssia, Kenneth Kvarnströmin luomusta (re)use. Odotettavissa mitä mielenkiintoisin, jopa melkein interaktiivin esitys.