Oi, tulin just mummeilemasta. Meillä oli kivaa monen monta tuntia. Pikkuinen nukahti syliini, kun vanhempansa lähtivät. Siinä hän nukkui reilut kaksi tuntia, heräsi ennen 22 ja söi. Äitinsä jätti tissibaarin tuotteita. Sitten vaihdettiin vaipat ja sitten seurusteltiin aina siihen asti, kunnes baari miehineen tuli kotiin. Vaikka pieni on vasta 3-viikkoinen, kyllä hän kivasti kuuntelee puhetta ja katselee ja antaa pikkiriikkisten sormiensa tanssahdella kuin perhoset ikään. Lupaan, että näille jutuille tulee stoppi - en aio jokaista tapaamistamme julistaa.

U2 oli ollut hyvä. Paikat olivat ihan ringside, herra Bono oli laulellut metrin päässä. Kuviakin näin. Komeeta katseltavaa. Olis maistunut minullekin! Lopuksi olivat laulaneet kaikki yhdessä Singing In The Rain.

Ja vettä pukkasi taivaan täydeltä, kun ajelin kotiin. Mutta sain minäkin oman mini-konserttini: radiosta tuli With Or Without You ja Love. Sama juttu kävi eilen illalla, kun ajelin teatterista (näin Wicked-musikaalin harjoitukset) kotiin.