Nyt olen sitten saanut tuntuman suosittuun zumbaan! Iso lääkeyritys sponsoroi senior-kansalaisille 3-tuntisen tanssitapahtuman alkuviikosta. Ystäväni kanssa sinne menimme ja innolla heiluimme ohjaajan mukana, vaikeita liikesarjoja ei meille vanhuksille ollut. Toinen kiva juttu oli kuntotanssi, jota mentiin aika lailla zumban malliin. Senioritansseista minulla jo oli käsitys, sillä niitä tanssittiin hetki hyvän ystäväni 60-vuotisjuhlissa. Sama oli kaiku askelten: piiritanssia ja paritanssia á la tanhuaminen. Ei kiitos meille, me menimme kahville.

Serkku pistäytyi viikonloppuna ja toi tämän ihanan hartiahuivin. Sanoi, että tarvitsen sitä "uudella" parvekkeella. Serkun vanha äiti, minun tätini ja isäni veljen vaimo, jäi leskeksi viime kesänä ja täyttää päivänsä neulomalla. Seuraavaksi saatan saada pipon ja kaulaliinan!

Palasimme takaisin sopivasti Aira Samulinia kuulemaan ja katsomaan. Livenä näin hänet edellisen kerran veteraanitapahtumassa, minne hän saapui viimeisen päälle laitettuna. Oli minihame ja turkiskauluri, korkokengät ja hoikat sääret. Hoikat olivat sääret edelleen, nyt hän oli laittanut jalkaansa legginsit ja pörröiset after ski -bootsit,  tukka oli ponnarilla. Yritän pitää Airan habituksen kirkkaana mielessäni kulkiessani kohti vanhuutta. Sille ei saa antaa periksi, en halua mummoutua!

Huivi on ihanan pehmeä ja lämmin ja just oikean värinen. Tätiä on syytä mennä kiittämään.

Kohtaloa uhmaten lähdin aamusta ajelemaan stadiin. Sokos mainosti edullisia hiustuotteita; pyrin aina ostamaan nämä heidän hyvistä tarjouksistaan. Koko yön oli taas tupruttanut lunta ja jälki oli sen mukainen. Aurauksesta - jos sitä oli ollenkaan tehty - oli varmasta useita tunteja, enkä matkalla nähnyt yhtään aurausautoa. Kaupungilla kadut olivat suolauksesta pöpperöiset ja märät, mutta oli kiva kävellä ihmisten seassa.

Rakkaassa entisessä koulussani oli eilen surua ja kaaosta, kipua, kun toinen oppilas puukotti toista. Ikää molemmilla vaivaiset 16 vuotta. Tuossa iässä, eikä liioin missään iässä, kenellekään saisi tulla mieleen ottaa puukko käteen ja iskeä sillä toista. Eveliina tuli pakosta mieleen. Hänellä ei ollut yhtä hyvä tuuri, hän kuoli, kun nuori mies painoi hänet mutaojaan. Ihan siinä entisen kouluni lähellä.