Eilen, marraskuun pimeimpänä päivänä, päätin tehdä joulusiivouksen. Tai ihan tavallisen, jonka jälkeen levittelin joulukoristeita niiden oikeille paikoille. Sen jälkeen laitoin tuikut jokaiseen omistamaani Iittalan Kivi-kuppiin, kaadoin lasiin hyvää punaviinia ja vain istuin ja ihailin kaunista joulukotia.

Oli tosi kiva herätä tänä aamuna, kun tiesi mitä suljetun makkarin oven takana oli odottamassa.

Ulko-oven kranssi jäi vielä pöydälle. Laitan sen tänään. Kaivoin tämänkin pöytäliinan Äitini varastoista. Se tuntuu aivan uudelta, ihan kuin sitä ei olisi koskaan käytetty. Minä ainakaan en tätä liinaa muista. Mutta toimii mainiosti näin joulunalusliinana keittiössäni.

Fysioterapiassa opin tänään, että polven jäljellä olevaa rustoa täytyy ruokkia, ts. rasittaa polvea jalkaprässissä (muista lisätä kuormitusta) jne. Kipua ei enää sallita, vaan siihen täytyy ottaa pilleri. Kipu jättää aivoihin jäljen ja edesauttaa väärien liikeratojen syntyä.

Illalla kummilapsen kanssa teatteriin! Onneksi ei sada.

Edit.4.12.2011

Pikkujättiläisen Kansallisteatterissa näimme emmekä olleet vaikuttuneita, pikemminkin ikävystyneitä. Lopustakaan emme ole samaa mieltä tämänpäiväisen Hesarin kanssa.

Huomaa onnistunut blogin kuvauksen päivitys!

Kiitos siitä kuuluu Vuodatuksen henkilökunnalle,  joka valisti, että jos minulla on käytössä Explorer, ei tule onnnistumaan. Vaihdoinpa sitten selaimeksi Firefoxin ja heti onnistui. Ehdin jo tovin luulla, että olen aivan täysi tumpelo.