Sattuipas eilen mukavasti, että Pantteri tuli Helsinkiin juhliin ja me tapasimme sitä ennen. Ihmisvilinä oli melkoinen viideltä, kun Stockmannin kellon alla häntä odottelin. Ja ilma kaunis, viileähkö tuuli tosin siellä melkein aina riesana, niin nytkin. Siitä huolimatta halusimme istua ulkona.

Ihmettelimme kovasti, miksi tulevaan luokkakokoukseemme on niin vähän ilmoittautuneita, vaikka itse tapahtuma on vain puolentoista kuukauden päässä. Täytyy tässä panna tuulemaan ja ottaa kovemmat otteet käyttöön! Jotkut tulevat ahdistelluiksi ilman muuta.

Vein Pantterin Kaarle XII:een, juhlapaikkaan,  ja samalla kurkkasin, miltä siellä oikein näyttää. Itse en ole siellä koskaan ollut, mutta tiedän ao. ravintelin olevan - tai ainakin olleen - juhlivan nuorison suosikkeja, jonne iltaisin jonotetaan. Kaunista ja vanhaa oli alakerrassa, muusta en tiedä.

Kotimatkalla luin Aamulehteä, jonka sain Tampereen tuliaisina. Ja funtsin LilliGroupin ihmeellisiä kiemuroita. Olen ostanut heiltä tietokoneen huolenpito- ja tietoturvapalvelut, puolen vuoden lasku (95,42) oli lähetetty 31.3., eräpäivä 14.4. Laskun maksoin omalla koneellani 10.4. eräpäivän mukaan.

Tuli sitten eräpäivä ja tuli uusi samanlainen lasku. Minä kimmastuneena soitin heti Lilliin ja kysyin, onko heillä rahapula, kun yksi summa ei riitä. Anteeksi pyydettiin ja tekstiviestillä vielä varmistettiin, että virhe oli ja ettei tarvitse maksaa. En todellakaan olisi maksanutkaan. Ja tuli sitten seuraava päivä, eilinen, ja hups, kuinka ollakaan, Lilliltä kolmas lasku. Sen ainoa muutos oli eräpäivä, jota oli hiukan lykätty, ja huom. tämä ei ollut karhulasku. Soitin taas ja olin entistä närkästyneempi. (Sitä ennen olin tarkistanut, että summa oli veloitettu tililtäni.) Käsittämättömiä mokia nämä ja nyt harkitsen joko palvelun irtisanomista tai palvelun tarjoajan vaihtamista. Ei tämä tällainen passaa.

Mutta Pantterille vielä kiitos, kun ehdit tavata. Tänään lulluttelen vaan kotona ja menen korkeintaan tsekkaamaan, olivatko ne bussista näkemäni siniset kukat todellakin sinivuokkoja.