Olen jo pitempään kiinnostuneena lukenut mineraalimeikeistä, ne kun ovat kuulemani mukaan kokonaan luonnontuotteita. Kicks-myymälässäkin kerran kävin tutustumassa lähemmin ja sain asiantuntevaa opastusta (myöhempää nettitilausta ajatellen!).  Helatorstaiviikolla tilasin paketin, Get Started -sellaisen for medium skin type:

Pakettini sisälsi opetus-DVD:n (se on tarpeen, sillä näitä meikkejä käytetään niin eri lailla kuin entisiä), kolme eri kokoista sutia (aidot harjakset) ja viisi purkkia + ilmaisnäytteen:

Tilasin paketin osoitteesta www.feelunique.com, se tuotiin kotiini tavallisen postin mukana, maksoin siitä postituskulut mukaan lukien 44,52 euroa - Kicksissä aivan sama setti maksaisi 93 euroa!

Näitä on helppo käyttää ja iho näyttää luonnolliselta, vaikka onkin meikattu - eikä ole vaaraa, että juonteisiin kasautuu liikaa ainetta.. Kaiken lisäksi iho myös hengittää, atooppinen iho suorastaan rakastaa näitä. Aurinkosuojakin näissä on.  Ja arvet, kuperoosat sekä maksaläiskät peittyvät kauniisti.  Mikä parhainta, näistä ei jää rajoja niin kuin helposti jää tavallisilla meikeillä. Senkun suttailee - siis heiluttaa pensseliä - niin kaunistuu silmissä!