Nyt on Englannin matka varattu. Lennämme Pantteri-neidon kanssa toukokuun lopussa Manchesteriin, kotiin tulemme perjantaina 10.6. Hotelliyöt molemmissa päissä on myös bookattu, hyvät diilit saimme. Toivottavasti ystävieni luonna Cornwallissa kaikki sujuu paremmin kuin heidän ollessaan luonani viime kesänä! - Luin tässä yhtenä päivänä blogia, jossa suomalais-ranskalainen perhe haaveilee juuri tuonne pääsemisestä jopa ensi kesänä. Ne rannikkomaisemat heitä houkuttavat.

Kuva otettu eilisellä uintireissulla, jolloin pakkasta oli kutakuinkin yhtä paljon. Aurinko oli jo laskemassa ja yhtäkkiä edessämme oli tämä näky: kovin kääpäinen kuollut koivu, missä lumi oli hauskana juovana ja viereinen kuiva mänty täynnä mielenkiintoisesti asettunutta lunta.

Meillä puut jatkavat kylpemistään auringossa, pakkasta näyttää olevan just nyt 18,7 Celciusta. Aamiaiseni on vielä syömättä ja lehti lukematta, kun piti justeerata lentoja: EasyJet on kovasti rukannut aikataulujaan. Ja sitten ajan Tapiolaan palauttamaan yhden puseron, jota en todellakaan tarvitse.