Torstai on viikon ensimmäinen lepopäivä. Sitä odotan aina innolla, kun maanantaista keskiviikkoon täytyy heti aamusta rientää liikuttelemaan itseään. Eipä silti, tykkään tehdä noita ruumiin aktiviteetteja heti aamusta. Näin jää koko päivä vapaaksi kaikelle muulle.

Mutta tänään nukuin. Nukuin sydämen kyllyydestä. Heräsin kymmenen jälkeen ja nyt juuri sain lopetettua Hesarin ja aamiaisen, yöpuvussakin vielä olen. Kauppaan lähtöä suunnittelen seuraavaksi, sillä minulle koittanee huomenna harvinainen ja iso ilo, Poika tulee käymään. Tänä talvena ja oikeastaan jo reilun puolen vuoden aikana olen saanut nauttia hänen seurastaan tosi harvoin.

Hesarissa oli mielenkiintoinen punaviinitesti pinot noireista, jossa voittaja sai ensi kerran täydet viisi pistettä. Eikä viini suinkaan ollut kalleimmasta päästä (vertailun kallein maksoi 36,60 ja sai neljä pinnaa). Tuo ihanuus, Matua Marlborough,tulee Uusi-Seelannista ja maksaa 13,98. Käyn kurkkaamassa Alkossa tyhjää hyllyn kohtaa, sillä kokemuksesta tiedän, että nämä voittajat loppuvat heti Alkon avattua ovensa kymmeneltä. Mutta jatkossa aion olla tarkkana, kyllä minua vielä onnistaa. Chileläinen Cono Sur sai leimakseen "Löytö", hinta vain 8,98 e, mutta aivan varmasti sekin on loppuun myyty.

Kaupassa käynnin jälkeen päätin elävöittää tätä ostosteni kuvilla. Olen vallan innoissani löydöistäni. Ensimmäinen on uusi hyväntuoksuinen hiusten kuivapesuaine nimeltään Toni & Guy. Sen ostin Kicksistä ja maksoi 14,40 e:

Sitä jo kokeilin ja tykästyin. Tämä on voittanut kaikki testit mennen tullen, enkä ihmettele ollenkaan. Hiukset raikastuivat eivätkä tulleet kummallisiksi, kuten aiemmin käyttämälläni puuterimaisella tuotteella.

Lidlistä ostin uuden yövoiteen, jossa Q10-entsyymit ja A-vitamiini taistelevat juonteita vastaan ja ehkäisevät uusien ryppyjen muodostumista. Minulle riittää, että tämä Isere-merkkinen voide pitää talvi-ihoni pehmeänä. Hinta ihmevoiteella oli vain 3,29 euroa! Eräässä blogissa tätä kehuttiin kovasti ja siksi minäkin suuntasin ostoksille.

Päivävoide oli saman hintainen, mutta yövoidetta tarvitsen enemmän, koska käytän sitä usein päivälläkin.

Marlborough-punkku oli loppu, totta kai. Suosittelivat euron kalliimpaa uusi-seelantilaista Fog Headia, jonka viimeisen pullon kaappasin mukaani.

Nyt aion levitä sängylle uuden Annan ja kahvin kera:

Hyviä ruoka-aineita tuli koriini huomista ajatellen, on lihaa ja vihanneksia ja hedelmiä. Pitäisi pojan ja minun suut napsaa!

Loppuun radiosta kuulemani sutkaus: Tiedätkö, miksi hammaslääkäreillä ei ole koiraa? En, kerro. No siksi, kun ne ovat väsyneitä sanomaan paikka!