Nukuin todella huonosti viime yönä. Vielä kolmelta en mielestäni ollut nukkunut silmäystäkään. Lehden tulon kuulin. Ja kuudelta kävin vessassa. Yhdeksältä nousin ja nyt, tunteja myöhemmin, väsyttää vietävästi. Mutta ei auta, auto on lastattava. Aloitettu on.

Eilen ostin kaksi uutta vaahtosammutinta, kuusikiloisen mökkiin ja 4-kiloisen saunalle. Ne vanhat ovat varapatruunoita, joita niitäkään toivottavasti ei koskaan tarvita. Tänään hankin kukkaset: markettoja ja pelakuita. Tilliä ja basilikaa ostin myös, samoin parit köynnöskrassin taimiruukut. Menin ensin Plantageniin, kun tässä lähellä on oikein suuri. Menin ensi kertaa, mutta en sieltä ostanut mitään, kun taimet olivat niin huonon näköisiä että. Näillä Muhevaisen taimilla on takuukin!

Yksi iso Ikean kassi on jo autossa, ehkä kaksi lisää vielä. Tavaraa on ihan kamalasti, mutta kun kaikkeen pitää varautua - kuumaan ja erityisesti kylmään ja ennen kaikkea muutamaan hassuun juhlaan :)  Tulis ny lämpimämpää ja aurinkoista, kesä, sitä kaipaan. Heili jatkaa nyt auton pakkaamista ja toivottaa itse kullekin mitä ihaninta kesää! Tapaillaan!