Vietin mielenkiintoisia hetkiä päivällä bussipysäkillä: maassa kulki monen monta etanaa kotiloineen. Ja kun niitä lähemmin tarkastelin, näin kuinka ne vain liukuvat tai lipuvat eteenpäin kuin rasvaisella alustalla.

Tämä veijari oli häkellyksissään, kun öljysora muuttui kiveksi. Hän pisti sarvensa ja vartalonsa suppuun. Eivät nämä taitaisi maistua minullekaan, vaikka kuinka valkosipulia päälle hölväisin.

Ratatouillea tein taas, kun tykkään kovasti vihannesmössöistä. Hienosta nimestään huolimatta se on vihannespataa tai -höystöä. Minulla ainekset - sipuli ja valkosipuli, munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika - muhivat hiljalleen Bertollin Grilled vegetables -soosissa. Omaan annokseeni tulee aina aimo nokare smetanaa.

Järjestelyt ovat uuvuttaneet minut täysin. Olen aivan poikki ja puhki. Huomenna panen asiat poikki ja pinoon ja sitten vain odotan. Ja jännitän :) Poika jätti mökkimaisemat tänään, on menossa viimeinen kesälomaviikko. Viileältä tuntuu parvekkeella, taitaa olla minun aika muuttaa nukkumaan omaan sänkyyn.