ja kylillä. Tapasin äsken eläkkeellä olevan Finnairin lentoemännän. Istuttiin Stockmannin kahvilassa ja käytiin papereitani läpi.

Hän soitti erinäisen määrän puheluita maahenkilökunnalle, ja jokainen oli sitä mieltä, että matkani alussa jo tyssää: En tulisi ehtimään millään Lontoossa jatkolennolle (vaikka myynnissä vielä tänäänkin yritettiin inttää vastaan). Niinpä sitten nyt kotona vaihdoin lähdön 1. osion edelliselle illalle, kun muuta ei voinut. Pikkuisen piti maksaa, mutta sen tiesin. Vietän yöni sitten vaikka Lontoossa lentokentällä, ellen sitten bookkaa itseäni lentokenttähotelliin, hintoja en ole vielä edes katsonut. Ystäväni lainaa kabiiniin otettavaa laukkuaan, jotta säästyn muilta lisäkuluilta.

Sitten on vielä korjattava toinenkin moka siellä USA:n päässä: hönttö en huomannut ajoissa am:n ja pm:n eroja. Meilasin sinne ja katsotaan, mitä vastaavat - vaihtavatko vai pitääkö taas maksaa ja kuinka paljon.

Kalliita ovat Heilin oppirahat ja karjalainen hätäisyys - vaikka mielestäni olin kovin kovin tarkka. Tästä kaikesta kun hengissä sinne ja kotiin selviän, teen vain yksinkertaisia matkoja, kuten ensi kesänä Englantiin:)