Olin iltapäivällä elokuvissa katsomassa Sinkkuelämää-naisten toisen tekeleen, ekaa en ole nähnyt. Odotukseni eivät olleet suuren suuret ja tunsin myös olevani yli-ikäinen. Ja niinhän siinä kävi - kun en mitään odottanut - että tavallaan pidin elokuvasta. Se on harmiton ja hyvin viihdyttävä, naisten asut mielikuvituksellisia, dialogi aika kivaa. Ja ne maisemat, hiekka-aavikko oli tyrmäävän kaunis! Tuttuja suuria tähtiäkin siellä vilahti, mm. Penelope Cruz ja Liza Minelli.

Poika ja Tyttöystävä menevät sittenkin viikonloppuna mökille, mikä on ihana asia, sillä yksin kesäsesongin aloittaminen siellä on aika haasteellista. Matka oli vaarassa siksi, kun Tytöllä oli punkki pesiytynyt luomen alle jonnekin, lääkärinkin oli ollut vaikea löytää otus. Nyt on lääkitys päällä ja asia hoidossa. Toivottavasti säikähdyksellä päästiin.

Englantilaiset tulevat perjantaina 23. heinäkuuta Easyjetillä Manchesteristä, kone laskeutuu klo 20.50. He poistuvat maasta kahden viikon kuluttua 6.8. klo 21.25. Kahden hengen edestakaiset lennot olivat maksaneet yhteensä 390 euroa. Tallinnassa haluavat käydä, mutta muuten tykkäävät chillailla rauhassa. Ulkomaanmatka pitääkin tehdä heti alussa, jotta saan edullisesti juomat ostettua ja kannettuakin :) Ja Poika pitää saada heidät tapaamaan, edellisestä kerrasta on hänelläkin melko pitkä aika.