Aamulla salille ja sitten uimaan. Aamupäivän sää oli ihanteellinen: täysin tyyni meri, vesi kolme astetta ja ilma kaksi sen päälle. Tein uuden tämän syksyn kylmien vesien ennätykseni, kun uin 33 vetoa. Kyllä iho punoitti tämän jälkeen. Vakaa tarkoitukseni on uida ne 40 vetoa ainakin ennen jäitten tuloa.

Näin sininen ei taivas ollut, mutta vesi yhtä tyyni.

Huomenna kuntosalin ja hammaslääkärin jälkeen muutan pariksi yöksi kummityttöni kotiin, kun hänen miehensä lähtee työmatkalle. Autan ennen kaikkea pikku koiran ulkoiluttamisessa, se kun osuu aamulla samaan aikaan vauvelin syönnin kanssa. Saa nähdä, kuinka yhteiselomme sujuu. Onneksi talossa on kolme kerrosta ja minä nukun alimmaisessa (eipä kuorsaus kuulu) ja äiti + lapsi ylimmässä.

Vauveli on nyt 3,5 kk ja kovin kontaktihakuinen. Hän osaa myös tarttua esineisiin. Ja tyytyväinenkin hän on kunhan vain massussa on ruokaa. Kuva on viime viikon perjantailta, jolloin olin häntä hoitamassa. Hän on juuri herännyt uniltaan ja köllii lattialla virikkeittensä keskellä. Kummi-mummi kuvaa - taas kerran :) Uskalsin laittaa kuvan kun näin pienet ovat mielestäni kaikki niin samanoloisia. Hyvin pian hän on kehityksessään jo siinä vaiheessa, että näin julkisesti en häntä esittele.