Evita-musikaali Tallinnassa oli upea kaikin puolin. Esityspaikkana oli uusi Nokia Konserdisali Estoniaa vastapäätä, ja tekniikka siellä huippuluokkaa. Esityskielenä viro, mutta tekstitys oli sekä suomeksi että englanniksi. Tapahtumat vyöryivät vauhdilla silmien eteen ja meitä vietiin toden teolla tapahtumasta toiseen, olimme oikeasti Buenos Airesissa.

Asuimme 20. kerroksessa täysin uusitussa Viru-hotellissa. Ylhäältä oli kiva katsella öistä kaupunkia, kadun melukaan ei sinne kuulunut.

Päivällä kuvattavaa mielestäni oli vain ylhäällä, koska ihmisiä oli valtavasti joka puolella. Tästä lähtien menen Tallinnaan vain arkena, pitkiä pyhäviikonloppuja kartan!

Katselin myös innoissani pikkuisia vaatteita, mutta ihmettelen, kuka pukee vauvallensa karkeasta villasta kudotun asun, olkoon se kuinka kaunis tahansa.

Eilen kävin Mummin ominaisuudessa ihmettelemässä vatsanpeiteen läpi tehtyä DVD:tä pikkuisesta: ihmettä kerrakseen piisasi, kun näki vauvelin suun (hän aukoi sitä ja kerran melkein hymyili), silmät, korvat, nenän ja sukupuolenkin. Tämän pienen tytön ennustettu syntymäpaino on 3,6 kg ja pituus 51 cm.

Tytöstä tulee kova kilpailija söpölle Eppu-koiralle (keskikokoinen puudeli).