Parveke on nyt aika hyvin tyhjennetty:

Matot vein roskiin paitsi yhden jätin lautojen alle suojaamaan olkkarin parkettia (ne laudat kannamme Pojan kanssa torstaina). Valkeitten hyllyköitten alla oli neljä valkoista tiiltä, jotta ne eivät olisi alttiita vedelle. Koska nyt on vaihteeksi vesisateen jälkeen pakkasta, tiilet ovat jämähtäneet kiinni betonilattiaan. Toivon, että Poika saa ne irti - lupasi potkia turvakengät jalassa! Pienillä terävillä keittiöveitsillä rapsuttelin jäisiä lehtiä ja neulasia irti. Sitten imuroin.

Naapurin puolella olevat "istutukset" pääsivät oikeuksiin, kun hyllyjä ei ole edessä. Ristalliruunun irrotan myöhemmin, ettei pää tai lauta siihen osu. Eka kuvassa oleva ruukku on ongelma. Kai se on sisälle roudattava, sekin.

Torstai-ilta tulee olemaan mielenkiintoinen, kun parvekkeen oven läheisyyteen kasaamme eri mittaista lautaa. On siellä viihtyisyys hakusessa, kun tavaraa on ahdettu kaikkialle: parvekkeen sängyn patja on sohvan takana jne. Sauna se vasta täysi onkin!

Lattiasta kattoon. Mutta uskon, että tulee olemaan tosi kivaa hoitaa homma toisin päin: kamat kodin uumenista partsulle. Ja kaiken kruunaus, ensimmäinen aamukahvi parvekkeella, jalkojen alla lämmin kaunis puulattia.