Kaupunkielämä jäi väliaikaiseksi, tosin kovin hektiseksi vaiheeksi, sillä huomenna suuntaan takaisin maalle:) Kauaa en ole, mutta joitakin päiviä joka tapauksessa. Toivottavasti jaksan (lue: viitsin) poimia lisää mustikoita hilloksi, se kun on niin taivaallisen hyvää. Ja puolukoita on saatava mukaan myös, sillä muuten ei tule ihanaa vispipuuroa!

Kotona en ole juuri muuta ehtinyt kuin pestä pyykkiä. Oli kone-parka kovilla ja pikkuisen minäkin, kun piti mm. kesän lakanat silittää. Toki olen virunut suihkun alla lämpimästä juoksevasta vedestä nauttien. Toinen ihastuksen aihe on ollut föönaus, siis ihan oikea tukankaivaajalla tehty eikä pelkkä laiturilla tuulessa seisominen. Ja kolmas on tietysti Hesari, jonka olen voinut aamulla nostaa ulko-oven edestä tuosta noin vain.

Tähän kotiin paluuseeni oli yksi todellinen syy, Rock the Ballet Savoy-teatterissa 19.8. tiistaina. Olipa huima elämys ja huikean hyvät tanssijat ison lätäkön takaa. Ihan ensi alkuun en meinannut lämmetä ja sitä hiukan ehdin jo ihmetellä, mutta sitten aukenivat hanani ja jalka vispasi musiikin tahtiin, piti taputtaa villisti ja vain ihastella estradilla olevien kuuden miehen ja yhden naisen virtuoosimaista esiintymistä ja eläytymistä.

Ja hyvä kun olin kotona, sillä sain tänään jo toukokuussa kehystämöön viemäni taulut, ennen kaikkea sen äidiltä perimäni Tuhkasen Oulunjärven. Kyllä se on nyt kaunis, kun pieni reikä on konservaattorin taitavasti ompelema ja kehykset kunnostettu ja lehtikullalla paikattu.

Mutta huomenna suuntaan pikku autoni kohti itä-Suomea! Ihanaa!