Mikä kurja aamu kerta kaikkiaan! Vaikka en sitä heti tiennyt, kun päätin, että ensin menen suihkuun ja pesen hiukset, laitan hyvän sunnuntai-aamiaisen ja vasta sitten otan lehden ovien välistä. Mutta kappas, ei siellä mitään ollut. Varmistin vielä, etten ollut sitä jo ottanut ja jonnekin outoon paikkaan laittanut. Ei, ei näkynyt Hesaria pullukaista missään.

Shit sanoin minä ja kihisin kiukkua. Aamu oli hetkessä pilalla. Mikään aamu ei ole mitään ilman Hesaria! Mikään ei maistunut miltään. Saan lehden kello kuuteentoista mennessä, luvattiin kun soitin jakeluun. Joo, aamun lehti neljältä. Olen yhä kuin myrskynmerkki, kun vain ajattelenkin lehteä. Sain digitunnukset, jotta lukisin digiversion netistä, mutta en tykkää lehdestä nettiversiona, en ollenkaan. Ja ulkonakin on yhtä hämärää vain. Suomen lippu on salossa, mutta sekään ei liiku, kun on täysin tyyni päivä. Tyyni muilla paitsi minulla.

Edit. klo 18.00: Ei sitten tullut lehteä koko päivänä... Kirjoitin vihaisen meilin asiakaspalveluun, katsotaan mitä huomenna vastaavat. Shit happens. Joku kyllä soitti summeria neljän maissa, huutelin päivää, kukaan ei sanonut mitään, aukaisin silti portin - ja sen jälkeen ei tapahtunut ovellani yhtikäs mitään. Kenelle lie viety minun Hesarini, jos ny summerin soittaja edes oli Hesarista.