Viimeisenä kokonaisena Amerikka-päivänäni (18.9.2010) Sudie tuli tyttärensä kanssa hakemaan minut piknikille Rose Gardeniin. Päivä oli tosi kuuma, illaksi oli luvattu ukkosta ja sateita, mutta nyt niistä ei ollut tietoakaan.

Puisto oli ihanan vehreä: suuren suuria puita ja vettä. Se näytti olevan erittäin suosittu vastavihittyjen kuvauspaikka. Nuo ihmiset valkoisissaan edustivat african-american -rotua.

Kaikki parit morsiusneitoineen olivat vimpan päälle pukeutuneita, eivätkä he suinkaan panneet pahakseen suomalaisen paparazzin kuvaamista.

Oli siellä meidän lisäksemme myös muita ihan tavallisesti pukeutuneita. Nämä naiset olivat tosi kivoja, enkä ymmärrä miksi otin heistä vain tällaisen salakuvan.

Mutta sitten meitä onnisti - olimme jo levittäneet huovan ja aloittaneet syömingit, kun nämä kaunottaret kurvasivat ohitsemme itse ruusupuutarhaan. Taustalla kuntoilevat lenkkeilijät, kun isä saattaa tytärtään miehelään, tuleva mies on musta. Häävierat odottavat paahtavan auringon alla ja he kaikki näyttivät olevan niin sanottua parempaa väkeä.

Yksi morsiusneidoista oli mustaihoinen, mutta hän kulki kuin ei kuuluisi joukkoon. Paikka oli tosi ihana, ruusuja paljon ja kaikkialla. Sudien ystävä Fish vihittiin myös juuri täällä. Se avioliitto kariutui vasta neljän pojan aikuistutta, mies oli väkivaltainen.

Sieltä he nyt tulevat, vastavihitty pari. Sulhanen on tuo valkokupuinen mies morsiamen oikealla puolella, aika tuhti poika.

"Meidän" morsiusparimme lähdettyä, ruusutarhaan tulivat nuoret latinot. He juhlivat ripille pääsyä tai aikuiseksi tuloa, Sudie ei osannut tarkemmin sanoa. Outoa minusta oli, että ryhmissä oli aina yksi kuningatar ja joukko samanlaisiin, mutta vaatimattomampiin asuihin pukeutuneita tyttöjä.

Kaupungilla en arvannut kuvata lihavia ihmisiä, mutta täällä sain ja oikein luvan kanssa!

Noin 16-vuotiaita nämä lapsukaiset ovat. Tädit penkillä ihailevat - aivan kuten mekin.

Hotelliin ajoimme paikallisen bensiksen kautta. Siellä oli kauppa auki meidän malliimme. Ja kaikki kansankerrokset edustettuina. Ja ilokseni vielä yksi kaunotar.