Minulla on ollut oikein tehokas aamu. Nousin jo hiukan ennen seitsemää ja katselin/kuuntelin tv-uutiset seiskalta, sitten menin suihkuun ja pesin hiuksetkin. Föönailun jälkeen nautiskelin aamupalaa Hesarin seurassa kaikessa rauhassa ja puoli kymmeneltä valuin roskapussin kanssa jätehuoneen kautta autoon ja suuntasin kohti kaupunkia.

Kaupungissa olin optikkoliikkeen oven takana tasan kymmeneltä, jolloin avaavat. Menin silmälasien sovitukseen, ts. valitsemiini laseihin oli asennettu nenätyynyt ja nyt piti tarkasti merkitä, kuinka silmäni lasien takana elävät. Liikkeessä oli uusi tietokone, jonka lisäksi samat tarkastukset tehtiin manuaalisesti. Uudet lasit saan 1-2 viikon kuluessa. Maltan tuskin odottaa, sillä nämä vanhat ovat niin hankalat - suorastaan turhat - autoa ajaessa ja tv:tä katsoessa.

Kaupungista ajelin heti takaisin omaan pienempään kaupunkiini ja lähiostariin. Äänestin. Ei ollut jonoja, oli sujuva toimitus. Kaupassakin kävin, mutta ne kaksi tärkeintä unohtui ostaa! Niin tyypillistä.

Parvekkeen lattia edistyy. Puutavara tilataan maanantaina, Poika noutaa torstaina ja Pikkuisen Iskä aloittaa hommat lauantaina ja tekee tipoteeraten niin kauan kuin on tarvis. Huusholli tulee olemaan sekaisin mahdollisesti jopa kuukauden, kun kaikki parvekkeen kamat on kannettava sisälle. Onneksi olen jo aloittanut tyhjennyksen, roskiin menevät on kaikki hoidettu. "Enää" on jäljellä tavaroiden väliaikainen sijoittelu kotiini. Huh.

Iltapäivällä on haastattelu. Ihan pian.