Tämän vuoden viimeiset tunnit olen ainakin toistaiseksi viettänyt todella tehokkaasti. Nyt saivat läskit kyytiä ja sama into toivottavasti jatkuu ensi vuonnakin. On näet tullut kaiken laiskottelun takia 2-3 kiloa lisää painoa.

Uintiystäväni kanssa meillä oli treffit aamulla jo kymmeneltä. Tästä syystä aamiaiseni supistui kupilliseen cappuccinoa, mutta en minä mikään suuri aamusyöjä ole muutenkaan. Puolta tuntia ennen piti alkaa iskemään vaatetta ylle ja sitten jalkaa toisen eteen. Aamu oli ihana, ei tuulta ja vain pikku pakkanen, kuutisen astetta. Silti askel painoi - vaikka jalassa olivatkin iki-ihanat UGGsit!

Meren jäällä oli jo muutama pilkkijä. Aamupäivän värit olivat kauniit. Ja uinti virkisti meitä molempia niin, että kotiin kävelimme pitempää reittiä ja kevyin askelin!

Lunta on korkeat kasat uintipolkumme vieressäkin. Ja lumeen vein kotiin päästyäni kaikki kodin matot. Se on vanha suomalainen mattojen puhdistustapa. Ensin huljuttelin niitä lumessa ja sitten nostin mattotelineelle ja hakkasin. Olkkarin maton kanssa olin lujilla, sillä se on niin iso ja painava. Vasta imuroinnin jälkeen laitoin puhtaat matot lattialle.

Nyt tuntuu hienolta lopettaa vanha vuosi, kun se on huuhdottu mereen. Ja uuden voin aloitttaa ns. puhtaalta pöydältä. Uuden vuoden lupauksia en edelleenkään tee, mutta toivon saavani nämä parit ylimääräiset kilot pika pikaa pois. Onneksi ensi vuonna minulla on kolmena päivänä viikossa liikuntaa: ma-ti ne entiset salivuorot kiertoharjoitteluineen ja keskiviikkona kauan odotettu uutuus, pilates. Jess!

Mitä Parhainta Uutta Vuotta sinulle! Korkkaan sen ystäväni luona.