Kun eläkeläisellä on yksi tapahtuma päivässä, sanotaan että hänen päivänsä on siinä, pulkassa. Minulla näitä tapahtumia oli tänään moneksi päiväksi.

Aamu alkoi terveyskeskuksessa, missä veri-ym. kokeitten avulla pyritään selvittämään, johtuuko rannekipu mahdollisesti nivelreumasta. Kuluma tuli röntgenkuvien myötä vahvistetuksi. Samalla tietysti seurataan rasva- ja kolesteroliarvojani, sokeria ja ties mitä.

Tämä osio meni rivakasti, kun olin jo hiukan ennen kahdeksaa jonossa. Meitä oli muuten aika paljon eli kyllä vaivoja on monella. Seuraavaksi piti jonottaa potilastoimistoon, jotta saisin ajan koetulosten kuulemiseen. Tässä vierähti lähes kaksi tuntia. Jono eteni - jos sitä edes etenemiseksi voi sanoa - todella hitaasti. Onneksi oli Westön uutuuskirja mukana, muuten olisin menettänyt hermoni. Takapakkia tuli, kun toimistossa annettiin aika sairaanhoitajalle ja minun oma paperini vaati lääkärinvastaanottoa (ei auttanut vaikka pyristelin).

Kotona oli kiiire syödä aamiainen (keitin puuron ja teen) ja lukea Hesari. Sitten olikin kiidettävä bussilla pääkaupunkiin kampaajalle. Kotiin piti kiirehtiä Emmerdalea katsomaan - se on ainoa televisiosta seuraamani ohjelma. Ranskan tunnin jätin suosiolla väliin. Ja nyt haen lasillisen chileläistä punaviiniä, hej då!